Is het mogelijk om succesvol te zijn als christen?

Cursus Succesvol leven als christen

Vandaag de dag draait veel om succes hebben. We meten succes met geld. Als je veel geld hebt, ben je volgens de wereld succesvol. Politici, die de verkiezingen winnen, zijn succesvol. Ze stijgen nog verder in aanzien, als ze nieuwe wetten bedenken, waar mensen beter van worden.

In deze cursus gaat het niet om, wat de wereld ziet als succes. We zullen ontdekken, hoe God aankijkt tegen succes. En hoe we succesvol kunnen leven als christen. Succes volgens God is anders dan succes volgens rijke en machtige mensen, die God niet kennen. Als God naar je leven kijkt, wat ziet Hij dan? Ziet Hij je als succesvol, volgens Zijn maatstaven? Wat wil Hij graag zien in jouw leven, zodat Hij kan zeggen: ‘Ik ben trots op je. Je bent een succesvolle christen’?

In de Bijbel staan veel voorbeelden en onderwijs over hoe God aankijkt tegen succes. In deze cursus bespreken we, hoe je succesvol kunt leven als christen. Er zijn twee basiswaarheden, die je moet kennen.

Ten eerste, je hoeft niet perfect te zijn om door God gezien te worden als succesvol. Als je faalt, laat God je niet links liggen. Ten tweede, de Heilige Geest is de Enige, die je de kracht kan geven om succesvol te leven als christen. Je kunt God onmogelijk tevredenstellen in je eigen kracht.

De bovengenoemde vragen hebben geen eenvoudige antwoorden. Maar de Bijbel geeft ons wel advies over hoe we succesvol kunnen leven als christen. Reden genoeg voor Teen Challenge Nederland om hier aandacht aan te besteden. In de cursus “Succesvol leven als christen" gaan we, gedurende zes avonden, enthousiast aan de slag met het bovenstaande. Spreekt dit je aan? Geef je dan op door te mailen naar:  info@teenchallenge.nl

Locatie en datum

Deze cursus vindt plaats op dinsdagavond van 19:30 – 21:00 uur bij Teen Challenge Nederland, Dreef 12 in Heerhugowaard.

Startdatum volgt.

Aanmelden en kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 15,00.  Dit is een vergoeding voor het cursusmateriaal, koffie/thee en gebruik ruimte. Mocht dit bedrag te hoog voor je zijn, laat het ons dan even weten. We hebben namelijk een speciale regeling voor mensen met een kleine beurs, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee moet kunnen doen.  

Aanmelden kan dus door een mailtje te sturen naar: info@teenchallenge.nl