Begrijp jij wat God belangrijk vindt voor jou als christen?

Dinsdag 5 september 2023 start er om 19.30 uur een serie van 7 studieavonden van Teen Challenge Nederland in samenwerking met Pinkstergemeente Sjaloom Heerhugowaard. Dit keer zal het gaan over de praktische zaken van christen-zijn.

In deze cursus bekijken we meerdere aspecten die belangrijk voor ons zijn als christen. Soms begrijpen we wel waarom het zo is, maar handelen we er niet altijd naar. Daarom zullen we onder meer de onderstaande vragen beantwoorden tijdens deze cursus. En je uitdagen om dit ook toe te passen in je leven.

Waarom is de kerk eigenlijk nodig? Hoe vertel ik anderen over God? Hoe kun je goed met onder meer je tijd en geld omgaan? Wat is het doel van het eten van brood en drinken van wijn in de kerk? Waarom zegt de Bijbel dat we na onze bekering een doop onder water nodig hebben? Vind je het ook moeilijk om te bidden? 

Reden genoeg voor Teen Challenge Nederland om hier aandacht aan te besteden. In de cursus “Praktische zaken van christen-zijn" gaan we, gedurende 7 avonden, enthousiast aan de slag met het bovenstaande. 
Spreekt dit je aan? Geef je dan op door te mailen naar: info@teenchallenge.nl.

Locatie en datum

Deze cursus vindt plaats op dinsdagavonden van 19:30 – 21:00 uur bij Pinkstergemeente Sjaloom, Deimoslaan 19 in Heerhugowaard.

De datums van de cursus zijn:

  • dinsdag 5 september
  • dinsdag 12 september
  • dinsdag 19 september
  • dinsdag 26 september
  • dinsdag 3 oktober
  • dinsdag 10 oktober
  • dinsdag 17 oktober

Aanmelden en kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 15,00. Mocht dit voor jou te hoog zijn, laat het ons dan even weten. We hebben namelijk een speciale regeling voor mensen met een kleine beurs, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee moet kunnen doen.

Aanmelden kan dus door een mailtje te sturen naar: info@teenchallenge.nl