Wat verwacht God van relaties, vriendschappen, huwelijk en seksualiteit?

Persoonlijke relaties met anderen

In 2024 start er een serie van 5 studieavonden van Teen Challenge Nederland in samenwerking met Pinkstergemeente Sjaloom Heerhugowaard. Dit keer zal het gaan over persoonlijke relaties met anderen.

Je relaties met andere mensen kan de bron zijn van je grootste vreugde in het leven. Deze relaties kunnen ook de bron zijn van diepe pijn in het leven. We gaan beginnen met deze studie over relaties en we willen dat je leert hoe relaties een positief onderdeel van je leven kunnen worden.

Je toekomstige succes en falen zullen in grote mate beïnvloed zijn door de relaties die je hebt met andere mensen. Wie jij in de (nabije) toekomst kiest als je vrienden zal een groot effect hebben op elk gebied van je leven.

Je kan niet succesvol zijn in het leven tenzij je positieve relaties hebt met anderen.

We zullen ondermeer de volgende vragen beantwoorden: Wat voor vriend ben ik? Welke typen vriendschap zijn er? Hoe bouw ik goede vriendschappen? Wat zegt de Bijbel over seksualiteit, daten en trouwen?

Reden genoeg voor Teen Challenge Nederland om hier aandacht aan te besteden. In de cursus “Persoonlijke relaties met anderen" gaan we, gedurende 5 avonden, enthousiast aan de slag met het bovenstaande.

Spreekt dit je aan? Geef je dan op door te mailen naar: info@teenchallenge.nl

Locatie en datum

Deze cursus vindt plaats op dinsdagavonden van 19:30 – 21:00 uur. De cursus wordt gegeven in het gebouw van Pinkstergemeente Sjaloom, Deimoslaan 19 in Heerhugowaard.

Startdatum volgt.

Aanmelden en kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 12,50. Mocht dit voor jou te hoog zijn, laat het ons dan even weten. We hebben namelijk een speciale regeling voor mensen met een kleine beurs, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. 

Aanmelden kan dus door een mailtje te sturen naar: info@teenchallenge.nl