Heb jij ook moeite om jezelf lief te hebben en te accepteren?

Mezelf liefhebben en accepteren

In 2024 start er een serie van 5 studieavonden van Teen Challenge Nederland in samenwerking met Pinkstergemeente Sjaloom Heerhugowaard. Dit keer zal het gaan over mezelf liefhebben en accepteren. 

Er zijn veel mensen die hiermee worstelen. Door de dingen die tegen hen gezegd zijn of met hen gebeurd zijn. Hierdoor kan je beschadigd worden en een verkeerd beeld ontwikkelen van jezelf en de mensen om je heen.

We zullen ondermeer de volgende vragen beantwoorden: Wat hindert mij om liefde te tonen? Wat moeten we niet liefhebben? Hoe kan ik mezelf accepteren? Waarom accepteer ik mezelf niet? Wat zijn de voordelen van mezelf accepteren?

Reden genoeg voor Teen Challenge Nederland om hier aandacht aan te besteden. In de cursus “Mezelf liefhebben en accepteren" gaan we, gedurende 5 avonden, enthousiast aan de slag met het bovenstaande.

Spreekt dit je aan? Geef je dan op door te mailen naar: info@teenchallenge.nl

Locatie en datum

Deze cursus vindt plaats op dinsdagavonden van 19:30 – 21:00 uur. De cursus wordt gegeven in het gebouw van Pinkstergemeente Sjaloom, Deimoslaan 19 in Heerhugowaard.

Startdatum volgt.

Aanmelden en kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 12,50. Mocht dit voor jou te hoog zijn, laat het ons dan even weten. We hebben namelijk een speciale regeling voor mensen met een kleine beurs, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. 

Aanmelden kan dus door een mailtje te sturen naar: info@teenchallenge.nl