Trainingen en cursussen

De Groep Studies voor Nieuw Leven (GSNL) is een programma dat Teen Challenge heeft ontwikkeld om je helpen groeien in discipelschap. 

Teen Challenge Discipelschapsschool

De discipelschapsschool bestaat uit theorie- en praktijkonderdelen, waarin jij geleerd wordt hoe je Bijbelse principes kan toepassen in alledaagse situaties.

Lees meer

Discipelschapstraining

Zoek je een training die je helpt om echt te groeien als christen? De discipelschapstraining van Teen Challenge daagt je uit om het volgen van Jezus toe te passen in je eigen leven.

Lees meer

Cursussen en bijbelstudies

Je kunt de cursussen en bijbelstudies van onze discipelschapstraining ook als losse onderdelen volgen. Bekijk het aanbod van de cursussen die wel momenteel geven.

Lees meer

 

Begrijp jij wat God belangrijk vindt voor jou als christen?

Cursus 'Praktische aspecten van christen-zijn'

Dinsdag 5 september 2023 start een serie van 7 studieavonden van Teen Challenge Nederland in samenwerking met Pinkstergemeente Sjaloom.

Waarom is de kerk eigenlijk nodig? Hoe vertel ik anderen over God? Hoe kun je goed met je tijd en geld omgaan? Waarom zegt de Bijbel dat we na onze bekering een doop onder water nodig hebben? Vind je het ook moeilijk om te bidden? 

In deze cursus bekijken we meerdere aspecten die belangrijk zijn voor ons als christen. En we gaan je uitdagen om dit ook toe te passen in je leven.

Lees meer en aanmelden