Heeft de Bijbel de plek in je leven, die het zou moeten hebben?

Hoe moet je de Bijbel bestuderen?

In juni 2024 start een serie van 6 studieavonden van Teen Challenge Nederland in samenwerking met Pinkstergemeente Sjaloom Heerhugowaard. Dit keer zal het gaan over hoe je de Bijbel moet bestuderen.

Wanneer we het hebben over ‘Bijbelstudie’, gebruiken we ‘studie’ in de breedste zin van het woord. Het gaat dan om elke keer dat je iets uit de Bijbel leest, het uit je hoofd leert, erover nadenkt of ergens onderzoek naar doet. Zoiets kan een minuut duren of vijf uur.

We zullen ondermeer de volgende vragen beantwoorden: Waarom is het belangrijk om te bestuderen? Hoe maak je de Bijbel relevant in je leven? Welke soort Bijbelstudies heb je? Welke methodes van Bijbelstudie heb je?

Reden genoeg voor Teen Challenge Nederland om hier aandacht aan te besteden. In de cursus “Hoe moet je de Bijbel bestuderen?" gaan we, gedurende 6 avonden, enthousiast aan de slag met het bovenstaande.

Spreekt dit je aan? Geef je dan op door te mailen naar: info@teenchallenge.nl

Locatie en datum

Deze cursus vindt plaats op dinsdagavonden van 19:30 – 21:00 uur. De cursus wordt gegeven in het gebouw van Pinkstergemeente Sjaloom, Deimoslaan 19 in Heerhugowaard.

De datums van de cursus zijn:

  • Dinsdag 11 juni
  • Dinsdag 18 juni
  • Dinsdag 25 juni
  • Dinsdag 2 juli
  • Dinsdag 9 juli
  • Disndag 16 juli

Aanmelden en kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 12,50. Mocht dit voor jou te hoog zijn, laat het ons dan even weten. We hebben namelijk een speciale regeling voor mensen met een kleine beurs, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. 

Aanmelden kan dus door een mailtje te sturen naar: info@teenchallenge.nl