Welke plaats heeft gehoorzaamheid in mijn relatie met leiders?

Gehoorzaamheid aan mensen

In januari 2024 start een serie van 5 studieavonden van Teen Challenge Nederland in samenwerking met Pinkstergemeente Sjaloom Heerhugowaard. Dit keer zal het gaan over gehoorzaamheid aan mensen.

Misschien heb je nare ervaringen ondergaan met leiders. Of merk je dat je geïrriteerd wordt als een leider je vraagt iets te doen. En ben je niet gemotiveerd om hen te gehoorzamen.

Tijdens deze cursus zullen we ondermeer de volgende vragen te stellen. Welke leiders moet je gehoorzamen? Wat zijn richtlijnen om je leiders in liefde te kunnen gehoorzamen? Wat zijn de verschillende niveaus van gehoorzaamheid? Hoe communiceer je met je leiders? Wat doe je als je leiders je iets opdraagt dat verkeerd is? Wat zijn de resultaten van het wel of juist niet gehoorzamen van je leiders?

Reden genoeg voor Teen Challenge Nederland om hier aandacht aan te besteden. In de cursus “Gehoorzaamheid aan mensen" gaan we, gedurende 5 avonden, enthousiast aan de slag met het bovenstaande. 

Spreekt dit je aan? Geef je dan op door te mailen naar: info@teenchallenge.nl

Locatie en datum

Deze cursus vindt plaats op dinsdagavonden van 19:30 – 21:00 uur. De cursus wordt gegeven in het gebouw van Pinkstergemeente Sjaloom, Deimoslaan 19 in Heerhugowaard.

De datums van de cursus zijn:

  • Dinsdag 9 januari
  • Dinsdag 16 januari
  • Dinsdag 23 januari
  • Dinsdag 30 januari
  • Dinsdag 6 februari

Aanmelden en kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 12,50. Mocht dit voor jou te hoog zijn, laat het ons dan even weten. We hebben namelijk een speciale regeling voor mensen met een kleine beurs, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. 

Aanmelden kan dus door een mailtje te sturen naar: info@teenchallenge.nl