Welke plaats heeft gehoorzaamheid in mijn relatie met God?

Gehoorzaamheid aan God

Dinsdag 9 januari 2024 start er om 19.30 uur een serie van 5 studieavonden van Teen Challenge Nederland in samenwerking met Pinkstergemeente Sjaloom Heerhugowaard. Dit keer zal het gaan over gehoorzaamheid aan God. 

Misschien herinner je het moment, dat je christen werd. Als dat recent was, weet je waarschijnlijk nog goed, hoe je leven eruitzag, voordat je christen werd. Tot geloof komen is meer dan een gebed bidden. Je begint een nieuwe relatie met God. We waren vijanden van God en worden een vriend van God.

Tijdens deze cursus zullen we ondermeer de volgende vragen te stellen. Wat houdt het in om een zoon of dochter van God te zijn? Hoe ontwikkel je een relatie met iemand, die je niet kunt zien? Wat voor soort relatie heb ik met God? Welke plaats hebben liefde en motieven in gehoorzaamheid aan God? Welke houdingen heb je nodig om te kunnen gehoorzamen? Welke geboden wel en welke niet gehoorzamen? Wat is ‘Gods wil’? Wat zijn de resultaten van gehoorzaamheid en ongehoorzaamheid?
Reden genoeg voor Teen Challenge Nederland om hier aandacht aan te besteden. In de cursus “Gehoorzaamheid aan God" gaan we, gedurende 5 avonden, enthousiast aan de slag met het bovenstaande. 

Spreekt dit je aan? Geef je dan op door te mailen naar: info@teenchallenge.nl

Locatie en datum

Deze cursus vindt plaats op dinsdagavonden van 19:30 – 21:00 uur. De cursus wordt gegeven in het gebouw van Pinkstergemeente Sjaloom, Deimoslaan 19 in Heerhugowaard.

De datums van de cursus zijn:

  • Dinsdag 13 februari
  • Dinsdag 27 februari
  • Dinsdag 5 maart
  • Dinsdag 12 maart
  • Dinsdag 19 maart

Aanmelden en kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 12,50. Mocht dit voor jou te hoog zijn, laat het ons dan even weten. We hebben namelijk een speciale regeling voor mensen met een kleine beurs, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee moet kunnen doen.  

Aanmelden kan dus door een mailtje te sturen naar: info@teenchallenge.nl