Welke bovennatuurlijke dingen mag ik van God verwachten in mijn leven?

Geestelijke kracht en het bovennatuurlijke

In 2024 start er een serie van 5 studieavonden van Teen Challenge Nederland in samenwerking met Pinkstergemeente Sjaloom Heerhugowaard. Dit keer zal het gaan over geestelijke kracht en het bovennatuurlijke. 

Bovennatuurlijke verschijnselen en ‘geestelijke’ ervaringen (horoscoop, handlezen, enz.) doen het goed in discussies op een feestje. Hoe onwaarschijnlijker het verhaal is, hoe beter. Maar ook binnen het christendom vinden er bovennatuurlijke dingen plaats.

We zullen ondermeer de volgende vragen beantwoorden: Is God de enige die die bovennatuurlijke dingen kan verrichten? En wat is van God en wat niet? Hoe kan je bovennatuurlijke geestelijke kracht ontvangen? Wat is geloof? Wat is echte geestelijke kracht? Hoe functioneren geloof, vertrouwen, hoop, en bovennatuurlijke kracht in het leven van een Christen? En hoe kan ik iemand worden die geestelijke kracht heeft?

Reden genoeg voor Teen Challenge Nederland om hier aandacht aan te besteden. In de cursus 'Geestelijke kracht en het bovennatuurlijke' gaan we, gedurende 5 avonden, enthousiast aan de slag met het bovenstaande. 

Spreekt dit je aan? Geef je dan op door te mailen naar: info@teenchallenge.nl

Locatie en datum

Deze cursus vindt plaats op dinsdagavonden van 19:30 – 21:00 uur. De cursus wordt gegeven in het gebouw van Pinkstergemeente Sjaloom, Deimoslaan 19 in Heerhugowaard.

Startdatum volgt.

Aanmelden en kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 12,50. Mocht dit voor jou te hoog zijn, laat het ons dan even weten. We hebben namelijk een speciale regeling voor mensen met een kleine beurs, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. 

Aanmelden kan dus door een mailtje te sturen naar: info@teenchallenge.nl