Discipelschapstraining

Zoek je een training die je helpt om echt te groeien als christen? De discipelschapstraining van Teen Challenge daagt je uit om het volgen van Jezus toe te passen in je eigen leven. Je krijgt les in de groep en als je wilt kun je ook extra begeleiding krijgen. Je wordt dan een mentor gekoppeld die je helpt om nog meer uit de lessen te halen.

Ga de uitdaging aan

Wat betekent het dan dat je uitgedaagd wordt? Tijdens elke cursus krijg je opdrachten die je moet uitvoeren. Ook leer je Bijbelteksten uit je hoofd en maak je aan het einde een toets. Dit is niet om te bepalen hoe intelligent je bent, maar om te zien wat je hebt begrepen van de lessen. Dan weet je voor jezelf waar je nog aan kunt werken. Als je bij alle lessen aanwezig bent en je actief inzet voor de training, zul je de toets vast ook goed afronden. Dus laat het maken van huiswerk en de toets geen drempel zijn om deel te nemen. Je doet het niet om te slagen voor de training, maar om te slagen in het volgen van Jezus. 

Het programma

De hele discipelschapstraining bestaat uit 14 cursussen van elk 5 of meer avonden. De cursussen zijn ook los van elkaar te volgen. Je krijgt van elke cursus die je hebt gedaan een certificaat. Aan het einde krijg je ook een certificaat voor het afronden van alle 14 cursussen. Bekijk het overzicht van de cursussen.

Wil je meer? Laat je discipelen

Als je meer uit je discipelschapstraining wilt halen kun je het beste alle 14 cursussen volgen en je laten begeleiden door een mentor. De mentor is iemand die Jezus volgt en jou meeneemt in zijn of haar leven en bediening. Zo zie je van dichtbij wat het volgen van Jezus in de praktijk betekent. Je kunt ook gaan dienen in een kerk of een christelijke organisatie die je aanspreekt. De mentor kan iemand van je kerk zijn waar je al contact mee hebt. Je kan die persoon vragen om je te discipelen in het volgen van Jezus. Mocht je niemand hebben, dan kunnen wij ook voor een mentor zorgen.

Spreekt dit je aan?

Voor vragen of om je direct aan te melden kun je mailen naar: info@teenchallenge.nl