Teen Challenge Discipelschapsschool

AANMELDEN DISCIPELSCHAPSSCHOOL

 

Wat is de Teen Challenge Discipelschapsschool?

De discipelschapstraining bestaat uit theorie- en praktijkonderdelen, waarin jij geleerd wordt hoe je Bijbelse principes kan toepassen in alledaagse situaties. Daarbij is er veel aandacht voor hoe jij door middel van de Heilige Geest een persoonlijke relatie met Jezus kan ontwikkelen. Je leert meer over de Heilige Geest als persoon en als kracht. Je ontwikkelt je gaven en talenten en je leert ze inzetten in je kerk. Zo breng je gelijk in praktijk wat je hebt geleerd.

Voor wie is de Teen Challenge Discipelschapsschool? 

Deze school is er voor iedereen die de keus heeft gemaakt om Jezus te willen volgen en die 17 jaar of ouder is.

Hoelang duurt de Teen Challenge Discipelschapsschool? 

Het lesprogramma van de school duurt 10 maanden exclusief de zomervakantie. Je kunt op elk moment instromen.  

Hoe ziet een week eruit? 

Je kunt kiezen voor een dagprogramma of een intern programma waarbij je bij  ons komt wonen. De discipelschapsschool vindt plaats van maandag t/m vrijdag. Wanneer je de lessen intern volgt, is dat vanaf zondagavond. Vrijdagavond na het eten ga je voor het weekend naar huis. De onderdelen van het programma zijn onderwijs, gebed, de ander dienen en outreaches.

Wat ga je leren? 

Het lesprogramma bevat een algemeen deel en een persoonlijk deel dat is afgestemd op de behoeften van jou als student. 

Groepsstudies voor Nieuw Leven (GSNL) 

De GSNL is klassikaal onderwijs bestaande uit 14 studies waarin we groepsgewijs verschillende onderwerpen behandelen, zoals omgaan met verleidingen, persoonlijke relaties, het bovennatuurlijke, gehoorzaamheid aan God en mensen, en groeien door falen.

Persoonlijke Studies voor Nieuw Leven (PSNL) 

Omdat de persoonlijke behoeften van de deelnemers verschillen, bieden we ook een individueel leertraject aan. PSNL is een cursus die speciaal is afgestemd op wat jij als student nodig hebt na jouw keuze om Jezus te volgen. Op basis van zelfevaluatie maken wij voor jou een leerplan op maat. 

Wat kost het? 

Wanneer je de Discipelschapsschool intern volgt kost het je 450 per maand. Dit is inclusief je woonkosten en vijf warme maaltijden), lesmateriaal en begeleiding door een interne mentor.  

Wanneer je niet bij ons komt wonen en het dagprogramma volgt, betaal je 175 per maand, inclusief vijf warme maaltijden per week, lesmateriaal en begeleiding door een interne mentor.  

Zijn de kosten een probleem? We adviseren je om in gesprek te gaan met je kerk, vrienden en familie en vraag hen of ze jou willen sponsoren. 

Ben je klaar voor de uitdaging? 

Wacht niet langer en meld je aan voor de Teen Challenge Discipelschapsschool! Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Bel (085) 488 14 80 of stuur een e-mail naar info@teenchallenge.nl.

AANMELDEN DISCIPELSCHAPSSCHOOL