Teen Challenge Discipelschapsschool

Je hebt gekozen voor Jezus en je wilt Hem navolgen, maar hoe breng je dat in de praktijk? Om jou daarbij te helpen biedt de Teen Challenge Discipelschapsschool je een inspirerend trainingsprogramma.

AANMELDEN DISCIPELSCHAPSSCHOOL

 

Wat is de Teen Challenge Discipelschapsschool?

Teen Challenge heeft als doel om te evangeliseren en discipelen voor Jezus te maken. Discipelschap betekent navolging van Jezus en daar is elke christen voor geroepen. De grote opdracht die Jezus ons heeft gegeven gaat niet alleen over discipelen maken, maar ook over zelf discipel zijn. 

De discipelschapstraining bestaat uit theorie- en praktijkonderdelen. We willen je leren om het Woord van God toe te passen in je dagelijks leven, om een persoonlijke relatie met Jezus te ontwikkelen en te leven door de kracht van de Heilige Geest. 

We willen graag de kerk ondersteunen in het proces van discipelen maken. Daarom stimuleren we onze studenten om zich in te zetten voor de lokale kerk waar ze deel van uitmaken. De begeleiders op school en de leiders in jouw kerk zijn de voorbeelden die je mag navolgen. 

Voor wie is de Teen Challenge Discipelschapsschool? 

Voor jou als je 17 jaar of ouder bent en een keuze gemaakt hebt om Jezus te willen volgen in je dagelijks leven. 

Hoelang duurt de Teen Challenge Discipelschapsschool? 

Het lesprogramma van de school duurt 10 maanden exclusief de zomervakantie. Je kunt op elk moment binnenstromen.  

Hoe ziet een week eruit? 

Je kunt kiezen voor een dagprogramma of intern bij ons wonen in het Life Center. Tijdens de aanmeldingsprocedure bekijken we welke optie het best bij jou past.  

De Discipelschapsschool vindt plaats van maandag t/m vrijdag. Wanneer je de lessen intern volgt, is dat vanaf zondagavond. Vrijdagavond na het eten ga je voor het weekend naar huis. 

De onderdelen van het programma zijn onderwijs, gebed, de ander dienen en outreaches.

Wat ga je leren? 

Het lesprogramma bevat een algemeen deel en een persoonlijk deel dat is afgestemd op de behoeften van jou als student. 

Groepsstudies voor Nieuw Leven (GSNL) 

De GSNL is klassikaal onderwijs bestaande uit 14 studies waarin we groepsgewijs verschillende onderwerpen behandelen, zoals omgaan met verleidingen, persoonlijke relaties, het bovennatuurlijke, gehoorzaamheid aan God en mensen, en groeien door falen. 

Persoonlijke Studies voor Nieuw Leven (PSNL) 

Omdat de persoonlijke behoeften van de deelnemers verschillen, bieden we ook een individueel leertraject aan. PSNL is een cursus die speciaal is afgestemd op wat jij als student nodig hebt na jouw keuze om Jezus te volgen. Op basis van zelfevaluatie maken wij voor jou een leerplan op maat. 

Wat kost het? 

Wanneer je de Discipelschapsschool intern volgt kost het je € 450 per maand. Dit is inclusief je woonkosten (inclusief vijf warme maaltijden), lesmateriaal en begeleiding door een interne mentor.  

Wanneer je niet bij ons komt wonen en het dagprogramma volgt, betaal je € 175 per maand, inclusief vijf warme maaltijden, lesmateriaal en begeleiding door een interne mentor.  

Zijn de kosten een probleem? We adviseren je om in gesprek te gaan met je kerk, vrienden en familie en vraag of ze jou willen sponsoren. 

Ben je klaar voor de uitdaging? 

Wacht niet langer en meld je aan voor de Teen Challenge Discipelschapsschool! Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Bel (085) 488 14 80 of stuur een e-mail naar .

AANMELDEN DISCIPELSCHAPSSCHOOL