Trainingen en cursussen

De Groep Studies voor Nieuw Leven (GSNL) is een programma dat Teen Challenge heeft ontwikkeld om je helpen groeien in discipelschap. 

Welke plaats heeft gehoorzaamheid in je relatie met God?

Cursus 'Gehoorzaamheid aan God'

Dinsdag 13 februari 2024 start in pinkstergemeente Sjaloom in Heerhugowaard een nieuwe serie van 5 studieavonden van Teen Challenge Groep Studies voor Nieuw Leven. De bijbelstudie is op de dinsdagavond en begint om 19.30 uur.

Tot geloof komen is meer dan een gebed bidden. Je begint een nieuwe relatie met God. We waren vijanden van God en worden een vriend van God. Welke plaats heeft gehoorzaamheid in je relatie met God?

Lees meer en aanmelden

 

Teen Challenge Discipelschapsschool

De discipelschapsschool bestaat uit theorie- en praktijkonderdelen, waarin jij geleerd wordt hoe je Bijbelse principes kan toepassen in alledaagse situaties.

Lees meer

Discipelschapstraining

Zoek je een training die je helpt om echt te groeien als christen? De discipelschapstraining van Teen Challenge daagt je uit om het volgen van Jezus toe te passen in je eigen leven.

Lees meer

Cursussen en bijbelstudies

Je kunt de cursussen en bijbelstudies van onze discipelschapstraining ook als losse onderdelen volgen. Bekijk het aanbod van de cursussen die wel momenteel geven.

Lees meer