Aanbevelingen

Investeer in Teen Challenge voor veranderde levens!

Hieronder vindt u enkele aanbevelingen van anderen die ervaring hebben met Teen Challenge. Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig neem dan contact met ons op.

President Ronald Reagan
Ik spreek vanuit meer dan 20 jaar ervaring met Teen Challenge als ik u vertel dat het programma gewoon werkt. Het is effectief, het verandert letterlijk de levens van jonge Amerikanen uit iedere rang en stand. Het gaat om de inspanning van bezorgde bewoners als u en mij om het tij te doen keren wat betreft het drugsgebruik onder jongeren. En het goede nieuws is dat we dit samen kunnen aanpakken!

Dan. T. Cathy
President & CEO, Chick-fil-A
Ik heb bewondering voor Teen Challenge vanwege de liefdevolle, leven-schenkende bediening aan alle individuen die gebonden zijn door een drugsverslaving of andere leven-beheersende problemen

Billy Graham
Ik heb vanaf dag één geloof gehad in deze bediening. En ik blijf het ondersteunen. Ik beschouw het als een privilege om dit werk aan te kunnen bevelen. Dank God voor Teen Challenge!

John C. Maxwell
Ik ben bevoorrecht om in de adviesraad te zitten voor Global Teen Challenge. Zij lopen voorop in een wereldwijd levensveranderend werk. Ik hou van leiderschap, maar ik hou van het feit dat leiders deel van een transformatie kunnen zijn. Ik ken geen enkele andere organisatie die beter levens verandert dan Teen Challenge. Deze bediening maakt werkelijk een verschil in veel levens, mensen worden werkelijk verandert. En ik vind het fantastisch dat ik de kans krijg om met u te delen dat het goed is om in hen te investeren. Uw tijd, vrijwilligerswerk, geld. U kunt het beste dat u heeft aan hen geven, omdat zij het beste dat zij hebben geven aan anderen.