50 jaar TC | conferentie

 

50 jaar TC | conferentie

We vieren ons 50-jarig bestaan dit jaar met de Europa Teen Challenge-conferentie in eigen land! De conferentie vindt plaats van 2-5 april, in Zeewolde (FL). Zo'n 450 mensen hebben zich aangemeld, het belooft een geweldig feest te worden.

Meer informatie 
Ga voor meer informatie over de conferentie naar de (Engelse) website van Europa Teen Challenge: www.teenchallenge.eu/conference. Aanmelden voor de conferentie is niet meer mogelijk.

Data en tijden
De conferentie vindt plaats van 2-5 april. Het begint op dinsdagavond 2 april met een diner en sluit af op vrijdag 5 april met een lunch. Je hebt de mogelijkheid om op maandag 1 april te arriveren, check-in vanaf 15.00 uur. Maaltijden zijn niet inclusief tot het diner op dinsdagavond. 

Locatie
Vakantiepark 'Center Parcs De Eemhof'. Adres: Slingerweg 1, 3896 LD Zeewolde. Klik hier om naar de website van Center Parcs te gaan.

Prijs
De prijs van de conferentie is € 300 per persoon inclusief de verplichte aanbetaling van € 100 per persoon. De prijs is per persoon en is inclusief de conferentie, accommodatie (4-, 5-, 6-persoons bungalow) én maaltijden (diner op dinsdag tot en met lunch op vrijdag).

Verplichte aanbetaling
Als je tijdens de registratie niet in staat bent de volledige conferentieprijs te voldoen, kun je ervoor kiezen alleen de aanbetaling te voldoen. De aanbetaling is verplicht en hiervoor geldt geen restitutie. De aanbetaling is € 100 per persoon. Het resterende bedrag moet voor (overmaken) of tijdens (contant in euro's) de conferentie worden voldaan.

Prijs voor kinderen
Baby's (leeftijd 0-2 ten tijde van de conferentie) slapen in een kinderbed dat aan de kamer van de ouders wordt toegevoegd. De kosten per baby zijn € 15. Kinderen (leeftijd 3-12 ten tijde van de conferentie) slapen in een standaard bed. De kosten per kind zijn € 230 inclusief de verplichte aanbetaling van € 50 (per kind).

De volgende prijzen zijn per persoon 

  Prijzen (per persoon)
Prijs (bungalow) € 300
Baby (0-2) € 15
Kind (3-12) € 230
Aanbetaling (per persoon) € 100
Aanbetaling kind (per persoon) € 50
 

Betaalmethode
Je kunt online betalen (IDeal en PayPal) of zelf het bedrag overmaken. Dit wordt uitgelegd in het registratieformulier.

Bankgegevens voor bedrag zelf overmaken
Het bedrag voor de conferentie kan worden overgemaakt naar onderstaand nummer:

IBAN: NL22 INGB 0006 1479 69
Ten name van: Europa Teen Challenge
Beschrijving: 2019 Conferentie + (naam/namen van geregistreerde perso(o)n(en))