Nieuws

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Nieuw: Cyan Zorg

Per 1 januari 2022 hebben wij de zorgtak CYAN Zorg opgericht.

Open Dag renovatie gebouw Teen Challenge Heerhugowaard

Zaterdag 18 september hebben we omwonenden welkom geheten op onze locatie aan de Dreef 12 in Heerhugowaard (Life Center) om de resultaten van de renovatie te bekijken. We zitten nog in de fase van werk-in-uitvoering, maar de afronding is in zicht.

Teen Challenge start Discipelschapsschool

Teen Challenge gaat een discipelschapstraining aanbieden. Met de nieuwe Teen Challenge Discipelschapsschool willen we mensen helpen om het navolgen van Jezus in praktijk te brengen. De school staat open voor iedereen die een keuze heeft gemaakt om Jezus te willen volgen in zijn of haar dagelijks leven.

2021: #asfaltjungle

2021 is het jaar van het boek 'Het kruis in de asfaltjungle'! Wat kun je verwachten?

Winteractie The Gate

Doe jij al mee met de winteractie van The Gate? Help ons om juist in deze tijd op creatieve manieren de jongeren te bereiken met de liefde van Jezus.

Mijn moeder had goud in handen

Pas jaren nadat ik directeur ben geworden, kwam ik erachter. Mijn moeder had een van de allereerste exemplaren van een boek dat later een rode draad zou vormen in haar en mijn leven.

Pocketeditie nu verkrijgbaar!

'Het Kruis in de Asfaltjungle' is nu verkrijgbaar in pocketformaat met aantrekkelijke vormgeving. Heb jij hem al gelezen?
Naar het archief
1 2