Nieuws

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Teen Challenge afdelingen Europa staan om Oekraïne heen

Een bijzondere ontwikkeling vindt plaats bij Europe Teen Challenge terwijl de oorlog tussen Rusland en Oekraïne woedt. De afdelingen van Teen Challenge in de landen rond Oekraïne zijn letterlijk en figuurlijk om Oekraïne heen gaan staan. Geestelijke, financiële en praktisch hulp wordt van alle kanten geboden. “Het is bijzonder om te zien hoe het netwerk van Gods Koninkrijk opbloeit en samenwerkt”, vertelt Stephan Barendse, directeur van Teen Challenge Nederland. “We kunnen echt voor elkaar zorgen.”

Oud directeur TCN gepromoveerd tot glorie

IN MEMORIAM

Teen Challenge helpt Oekraïne

Teen Challenge is als internationale zorgorganisatie ook actief in Oekraïne met opvangcentra en inloophuizen voor mensen met levensbeheersende problemen. Als Teen Challenge Nederland ondersteunen wij de medewerkers in Oekraïne bij het opvangen van de vluchtelingen. Help je mee?

Nienke draagt stokje over aan Nicole

Na zeven mooie jaren als projectleider in Anna Paulowna heeft Nienke het stokje overgedragen aan haar opvolger Nicole.

Feest met een zwart randje voor onze kringloopwinkel

Op woensdag 2 maart bestond onze CYAN Kringloopwinkel 3 jaar! Dat was reden voor een feestje.

Nieuw: Cyan Zorg

Per 1 januari 2022 hebben wij de zorgtak CYAN Zorg opgericht.

Open Dag renovatie gebouw Teen Challenge Heerhugowaard

Zaterdag 18 september hebben we omwonenden welkom geheten op onze locatie aan de Dreef 12 in Heerhugowaard (Life Center) om de resultaten van de renovatie te bekijken. We zitten nog in de fase van werk-in-uitvoering, maar de afronding is in zicht.

Teen Challenge start Discipelschapsschool

Teen Challenge gaat een discipelschapstraining aanbieden. Met de nieuwe Teen Challenge Discipelschapsschool willen we mensen helpen om het navolgen van Jezus in praktijk te brengen. De school staat open voor iedereen die een keuze heeft gemaakt om Jezus te willen volgen in zijn of haar dagelijks leven.

2021: #asfaltjungle

2021 is het jaar van het boek 'Het kruis in de asfaltjungle'! Wat kun je verwachten?
Naar het archief
1 2