Trainingen en cursussen

Trainingen en cursussen

De Groep Studies voor Nieuw Leven (GSNL) is een interessant en praktisch toepasbaar lesprogramma dat Teen Challenge heeft ontwikkeld om mensen te helpen groeien in discipelschap. Wij bieden kerken en organisaties dit programma aan om zelf in kleine groepen te onderwijzen. Dit succesvolle programma wordt momenteel al op diverse locaties in ons land gebruikt; deelnemers zijn enthousiast en groeien in hun relatie met God. Heb je interesse om binnen jouw kerk of organisatie deze cursus te geven? Of wil je weten op welke locaties je aan deze cursus kunt deelnemen? Neem gerust contact met ons op.

Teen Challenge Discipelschapsschool

De discipelschapsschool bestaat uit theorie- en praktijkonderdelen, waarin jij geleerd wordt hoe je Bijbelse principes kan toepassen in alledaagse situaties.

Lees meer

Discipelschapstraining

Zoek je een training die je helpt om echt te groeien als christen? De discipelschapstraining van Teen Challenge daagt je uit om het volgen van Jezus toe te passen in je eigen leven.

Lees meer

Cursussen en bijbelstudies

Je kunt de cursussen en bijbelstudies van onze discipelschapstraining ook als losse onderdelen volgen. Bekijk het aanbod van de cursussen die wel momenteel geven.

Lees meer