Jongerenwerk

The Gate is het jongerenwerk van Teen Challenge Nederland. The Gate kenmerkt zich door haar maatschappij brede visie op jongerenwerk. Veel van de problemen onder jongeren zijn te groot om alleen aan te pakken. Door samen met scholen, kerken, ouders, ondernemers, politie en andere maatschappelijke organisaties het jongerenwerk vorm te geven lukt dit veel beter.

The Gate weet door haar aanpak jongeren te stimuleren tot een leven zonder drugs en criminaliteit. The Gate reikt uit naar jongeren op straat en biedt een veilige plaats waar alle jongeren tussen 12 en 18 jaar gezien, gekend en gehoord worden. Dit doen we d.m.v. een jongerencentrum. Hier kan je chillen, gamen, sporten, je talenten ontwikkelen en je vrienden ontmoeten.

Facultatief biedt The Gate in samenwerking met kerken een zingevingsprogramma aan zodat jongeren ook antwoorden kunnen krijgen op geloofs- en levensvragen indien deze spelen. Vanuit The Gate is het onze ervaring dat het christelijke geloof een enorme boost kan geven aan zelfacceptatie en het vinden van richting en waarden zodat jongeren meer en langer gaan nadenken over de keuzes die ze maken en vaker nee zeggen tegen ontsporende verleidingen en destructief gedrag.

Momenteel heeft The Gate locaties in Heerhugowaard en Stadskanaal. Het streven van Teen Challenge is om meerdere locaties te openen. 

Wil je meer info neem dan contact op met ons!
info@thegate.nl

 

The Gate Heerhugowaard

The Gate Heerhugowaard is een jongerencentrum voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Elke vrijdag zijn we open van 15:00 tot 19:30 uur. Hier kan je chillen, gamen, leuke activiteiten doen, talenten ontwikkelen en vrienden ontmoeten. Je bent van harte welkom!

 

The Gate Stadskanaal

The Gate Stadskanaal is een samenwerkingsverband tussen Teen Challenge Nederland en PG Stadskanaal.