Teen Challenge School of Ministry

"To hear God and to be equipped for the next season in your life."

Wil jij een jaar apart zetten om Gods plan voor jouw leven te ontdekken? Wil je uitgedaagd en getraind worden om het evangelie te delen met mensen in nood? Meld je vandaag nog aan voor de Teen Challenge School of Ministry!

Aanmelden Teen Challenge School of Ministry

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wat is de Teen Challenge School of Ministry?

De School of Ministry is een fulltime school met doordeweeks (ma t/m vr) wonen en school op onze locatie in Heerhugowaard (NH). In de weekenden ga je in principe naar huis om in je lokale kerk toe te passen wat je doordeweeks geleerd hebt. De School of Ministry is een plek waar je God kunt ontmoeten voor persoonlijke groei, een interessant en uitdagend lespakket volgt om te groeien in kennis over God en waar je getraind wordt om de hoopvolle boodschap van het Evangelie te delen met mensen in nood.

Voor wie is de Teen Challenge School of Ministry? 

Ben je tussen de 17 en 35 jaar, en wil je een (studie)jaar apartzetten voor God om toegerust te worden voor het volgende seizoen in je leven? Dan is de Teen Challenge School of Ministry voor jou.

Waar is de Teen Challenge School of Ministry?

De School of Ministry is gevestigd aan de Dreef 12 in Heerhugowaard, in een oud klooster. Het pand is gerenoveerd en aangepast naar de huidige tijd en functie, maar heeft nog wel prachtige originele elementen zoals de kapel met glas-in-loodraam. Vanuit Heerhugowaard ben je binnen een kwartier in de oude binnenstad van Alkmaar, binnen driekwartier in Amsterdam en binnen een uur in steden als Leiden, Hilversum en Sneek. 

Hoelang duurt de Teen Challenge School of Ministry?

We bieden momenteel een mooi programma van één schooljaar.  

Hoe ziet een week eruit?

De School of Ministry vindt plaats van maandag t/m vrijdag, met in de ochtenden onderdelen als gebed, onderwijs en kapeldienst. In de middagen is veel ruimte voor praktijk, zoals outreaches.

Welk onderwijs ga je volgen?

De School of Ministry is een mooie combinatie van onderwijs, training en praktijk. Het lesprogramma bevat klassikaal onderwijs en een persoonlijk lesdeel dat is afgestemd op de behoeften van jou als student. Daarnaast zullen er gepassioneerde gastsprekers en -docenten (uit binnen- én buitenland) komen voor bijzondere onderwijs-en trainingsdagen.

Klassikaal onderwijs (GSNL)

Voor klassikaal onderwijs maken we gebruik van de GSNL (Groepsstudies voor Nieuw Leven) waarin we groepsgewijs verschillende onderwerpen behandelen, zoals omgaan met verleidingen, persoonlijke relaties, het bovennatuurlijke, gehoorzaamheid aan God en mensen, en groeien door falen.

Individueel leertraject (PSNL)

Omdat de persoonlijke behoeften van alle deelnemers verschillen, bieden we ook een individueel leertraject aan. PSNL (Persoonlijke Studies voor Nieuw Leven) is studiemateriaal dat speciaal is afgestemd op wat jij als student nodig hebt. Samen met jou maken we een leerplan op maat.

Verdiepingsweken

Verweven door het schooljaar hebben we geweldige verdiepingsweken met gastsprekers- en docenten die vanuit hun kennis en passie zullen lesgeven over uiteenlopende relevante onderwerpen. Door ons wereldwijde netwerk zul je kennismaken met veel nationale én internationale sprekers en docenten, en geweldig aanvullend, uitdagend en inspirerend onderwijs krijgen dat je leven zal veranderen.

Wat kost het?

Je betaalt bij deelname aan de school €750,-- per maand (voor verblijf, lesgeld, maaltijden maandag t/m vrijdag).

Ben je klaar voor de uitdaging?

Wacht niet langer en meld je aan voor de Teen Challenge School of Ministry! Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Aanmelden Teen Challenge School of Ministry

Neem contact met ons op voor meer informatie