Winteractie The Gate

Doe jij al mee met de winteractie van The Gate? Help ons om juist in deze tijd op creatieve manieren de jongeren te bereiken met de liefde van Jezus.

Dit bericht is geplaatst op 15-12-2020

We zien bij Teen Challenge de hulpvraag sinds de coronacrisis alleen maar toenemen en we willen juist in deze tijd kwetsbare en eenzame mensen helpen. In het bijzonder richten wij ons op de jongeren bij wie we een grote toename van stress, vereenzaming en depressie zienJij kunt ons helpen! Dit kan door een speciale gift over te maken naar (IBAN) NL65 INGB 0001 8855 00 t.n.v. St. Teen Challenge Nederland o.v.v. 'Winteractie The Gate'. Je kunt ook eenvoudig geven via onze website. Zo help je ons met creatieve manieren om eenzame jongeren te bereiken met de liefde van Jezus. Denk hierbij aan ons meest recente project: speciale fietsen voor onze jongerenwerkers om mobiel en zichtbaar te zijn in de wijk.

Wat kun je nog meer doen?
We willen je vragen om te bidden voor mensen die eenzaam zijn, maar je ook uitdagen om iemand te bellen die weinig sociale contacten heeft. Of laat met een appje of kaartje weten dat je aan iemand denkt. Zo'n klein gebaar maakt een groot verschil. Aan wie denk jij op dit moment? Ga jij de uitdaging aan?