Onze twitterpagina »
  • Ben je jongerenwerker met 'n missionair hart? Dan moet je deze conferentie cht niet missen! https://t.co/8msFUZDqoc https://t.co/qm0pCAZtra - 1022 days ago

11 maart open dag The Gate Hippo

Op zaterdag 11 maart kun je een kijkje nemen bij The Gate Hippolytushoef tijdens de open dag! Iedereen is welkom van 10.00 - 15.00 uur aan de Beltstraat in Hippolytushoef (NH).

11 maart open dag The Gate Hippo Neem een kijkje in het leukste jongerencentrum van Hippolytushoef!

Op zaterdag 11 maart zet The Gate Hippo haar deuren open. Ben je nieuwsgierig naar hoe The Gate er nu eigenlijk van binnen uitziet en wie erbij betrokken zijn? Dan ben je op zaterdag 11 maart van harte welkom. Het team legt je graag uit wat ze doen!

Van 10.00 uur tot en met 15.00 uur kun je binnenlopen om een kijkje in het jongerencentrum te nemen. De vrijwilligers van The Gate staan klaar om tekst en uitleg te geven over de werkwijze en inhoud van het jongerenwerk.

Sinds november 2013 is aan de Beltstraat in Hippolytushoef jongerencentrum The Gate Hippo gevestigd. Wekelijks kunnen tieners hier terecht op woensdagmiddag en woensdagavond om te poolen, gamen, ouderwets bordspelletjes te doen of gewoon een goed gesprek te voeren met een van de vrijwilligers.

The Gate Hippo staat onder leiding van jongerenwerker Monique van Poelgeest (Teen Challenge) en is een samenwerkingsverband tussen stichting Teen Challenge Nederland en Pinkstergemeente Filadelfia.

Neem ook eens een kijkje op facebook.com/thegatehippo.
07-03-2017