Onze twitterpagina »
  • Ben je jongerenwerker met 'n missionair hart? Dan moet je deze conferentie cht niet missen! https://t.co/8msFUZDqoc https://t.co/qm0pCAZtra - 1147 days ago

Open The Gate conferentie bron van inspiratie

Zaterdag 24 oktober jl. vond er weer een Open The Gate conferentie plaats, dit keer in Heerhugowaard. Aanbidding was onder leiding van Hanne de Vries (en band). De inspirerende sprekers waren Karim Landoulsi en Elsa Waljaard. Als je het gemist hebt, zorg vooral dat je er de volgende keer bij bent!

Open The Gate conferentie bron van inspiratie

Het was weer een mooie conferentie. In de ochtend was er een geweldige tijd van aanbidding onder leiding van Hanne de Vries (en band), met volop gelegenheid voor gebed. Daarna konden de aanwezigen genieten van inspirerende woorden van Karim Landoulsi, met het thema 'Blijf fris, want droogte trekt niet aan'.

Na de (geweldige!) lunch gaf Elsa Waljaard een workshop - humoristisch én zeer pakkend - waarin de vraag 'Ken je Mij?'centraal stond. Het laatse onderdeel was een 'vraag-en-antwoordsessie' met Karim en Elsa, waar ook gelegenheid was voor de aanwezigen om te delen vanuit hun ervaringen in het jongerenwerk. De conferentie werd afgesloten met een bijzondere tijd van gebed voor en met elkaar. Het was een geweldige dag voor de jeugdleiders om van God te ontvangen: nieuwe kracht en inspiratie om de jongeren die Hem nodig hebben te bereiken.

Blijf jij ook bidden voor het werk van The Gate? De jongeren hebben God nodig, en de leiders Zijn wijsheid, kracht en bescherming.

Over Open The Gate
De Open The Gate conferenties zijn ontstaan uit een behoefte om de projectleiders en medewerkers van The Gate gelegenheden te bieden om uit alle (Gate) locaties in het land samen te komen en opgebouwd te worden, als aangename 'break' van al het harde werk dat zij verzetten in het jongerenwerk. Open The Gate is dé conferentie voor (alle) missionaire jongerenwerkers.

28-10-2015