Opening CYAN Kringloop groot succes

De opening van CYAN Kringloop op zaterdag 2 maart was een groot succes!

Opening CYAN Kringloop groot succes

Een feestelijke ballonnenhaag, een rode loper, grote parkeerdrukte en een lange rij wachtende bezoekers. Ook wie niet op de hoogte was, zag dat er op zaterdagochtend 2 maart iets groots stond te gebeuren aan het Nijverheidsplein 2D in Heerhugowaard. Om 10.00 uur was het dan zover. De directeur van Teen Challenge, Stephan Barendse, nam de microfoon en heette het publiek welkom. Na een korte uitleg van het doel en de naam van CYAN Kringloop, sprak wethouder Jan van der Starre een aantal lovende woorden en volgde het moment waar iedereen naar had uitgezien: het doorknippen van het lint en daarmee de officiële opening van CYAN Kringloop!

Het publiek werd binnen opgewacht door het enthousiaste personeel en keek in de winkel de ogen uit. ‘O, wat mooi’, ‘Wat is het ruim en netjes’, ‘Geweldig’. Zomaar een aantal veelgehoorde kreten van de bezoekers die voor het eerst voet zetten in de winkel. Het leuke aanbod spulletjes, de gratis koffie en gebak, en de liveband, werden ook als zeer positief ervaren. De rij voor de deur op het moment van de opening was slechts het begin; de gehele dag trok zo’n tweeduizend bezoekers! Kortom, een geweldige start van CYAN Kringloop.

Over CYAN Kringloop
CYAN Kringloop is een initiatief van stichting Teen Challenge Nederland. De opbrengsten komen ten goede aan het werk van Teen Challenge, zoals Life Center en The Gate. Het leuke aan CYAN Kringloop is een gecombineerd aanbod van echte kringloopspullen en outletgoederen. Daarnaast is de winkel een echte beleving.

Leuke video van de opening!
Heerhugowaard Centraal heeft een schitterend filmpje gemaakt van de opening dat we van harte aanbevelen. Je vindt dit filmpje met bijbehorend artikel op de CYAN Kringloop Facebookpagina. We wensen je veel lees- en kijkplezier en hopen je gauw te zien in CYAN Kringloop!

02-03-2019