Grote CYAN Kringloop opent zijn deuren in Heerhugowaard

Heerhugowaard – CYAN Kringloop opent zaterdag 2 maart a.s. om 10.00 uur zijn deuren aan het Nijverheidsplein 2D in Heerhugowaard (Zandhorst I). Het pand van 1000 m2 biedt alles wat je van een kringloopwinkel kunt verwachten, en meer. De opbrengsten komen ten goede aan het werk van Teen Challenge, zoals Life Center en The Gate.

Grote CYAN Kringloop opent zijn deuren in Heerhugowaard Wat geef jij een nieuw leven?
CYAN Kringloop gelooft in een tweede kans voor mens, milieu en maatschappij. We bieden dagbesteding en werkervaringsplekken; we geven gebruikte goederen een tweede leven of recyclen de materialen; en we steunen lokale goede doelen.

CYAN Kringloop is de kringloop van en voor Heerhugowaard. We steunen lokale goede doelen om het welzijn van de inwoners van Heerhugowaard te bevorderen. Ook bieden we in de winkel een koffiecorner waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

De winkel van CYAN Kringloop zal vijf dagen in de week open zijn (dinsdag t/m zaterdag). Daarnaast haalt CYAN Kringloop goederen op afspraak op en komt er naast het pand een kledingcontainer waar mensen ook buiten openingstijden kleding kunnen doneren.

2 maart feestelijke opening
De feestelijke opening van CYAN Kringloop is op zaterdag 2 maart, vanaf 10.00 uur. Om 10.00 uur zal wethouder Jan van der Starre de winkel officieel openen. Daarna kan het publiek kennismaken met CYAN Kringloop: gezellige sfeer en goede prijzen. Bovendien bieden we op deze feestelijke dag gratis koffie en versnaperingen, sfeervolle muziek en vermaak voor alle leeftijden. Alle bewoners van Heerhugowaard en omstreken zijn van harte uitgenodigd!

CYAN Kringloop is een initiatief van stichting Teen Challenge Nederland.

www.cyankringloop.nl
09-02-2019