TCN viert 50-jarig bestaan met grote conferentie

We vieren ons 50-jarig bestaan met de Europa Teen Challenge-conferentie in eigen land. De conferentie vindt plaats van 2 t/m 5 april. Zo'n 450 mensen hebben zich aangemeld. Het belooft een geweldig feest te worden!

TCN viert 50-jarig bestaan met grote conferentie Met deze conferentie viert Teen Challenge Nederland haar 50-jarig jubileum. 

Tijd, locatie en registratie
De conferentie vindt plaats van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 april, in Center Parcs ‘De Eemhof’ in Zeewolde (FL). Registreren voor de conferentie is niet meer mogelijk.

Over de conferentie
De Europa Teen Challenge-conferenties worden jaarlijks gehouden in diverse Europese landen. Omdat ETC begon in Nederland, is Nederland dit jaar het organiserende land. Een unieke kans om er een keer bij te zijn. Het belooft een geweldig samenzijn te worden van leiders, cliënten, medewerkers en andere betrokkenen van toen en nu uit heel Europa en daarbuiten. Ook de pioniers van het eerste uur zullen aanwezig zijn, zoals Howard en Pat Foltz (VS), Clive en Mary Beckenham (VK) en Jan en Mies Barendse (NL).

Vragen en meer informatie
Voor praktische vragen omtrent de conferentie kun je een (Nederlandse of Engelse) mail sturen naar conference@teenchallenge.eu. Voor de meest actuele informatie verwijzen we je naar de (Engelse) website van Europa Teen Challenge: www.teenchallenge.eu/conference.

Tot ziens bij de conferentie!
01-02-2019