Onze twitterpagina »
  • Ben je jongerenwerker met 'n missionair hart? Dan moet je deze conferentie cht niet missen! https://t.co/8msFUZDqoc https://t.co/qm0pCAZtra - 899 days ago

Meld je nu aan voor de conferentie!

Bijna 400 mensen hebben zich al aangemeld voor de Europa Teen Challenge-conferentie die plaatsvindt van 2 t/m 5 april. Ben jij de volgende? Je hebt tot 10 maart de kans om je aan te melden!

Meld je nu aan voor de conferentie! Met deze conferentie viert Teen Challenge Nederland haar 50-jarig jubileum. De conferentie is vrij voor iedereen om bij te wonen. Je bent van harte uitgenodigd om het feest mee te vieren.

Tijd, locatie en registratie
De conferentie vindt plaats van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 april, in Center Parcs ‘De Eemhof’ in Zeewolde (FL). Registreren voor de conferentie kan via de (Engelse) website van Europa Teen Challenge: www.teenchallenge.eu/conference. Op deze website lees je ook alle relevante informatie.

Over de conferentie
De Europa Teen Challenge-conferenties worden jaarlijks gehouden in diverse Europese landen. Omdat ETC begon in Nederland, is Nederland dit jaar het organiserende land. Een unieke kans voor je om er een keer bij te zijn! En het belooft een geweldig samenzijn te worden van leiders, cliënten, medewerkers en andere betrokkenen van toen en nu uit heel Europa en daarbuiten. Ook de pioniers van het eerste uur zullen aanwezig zijn, zoals Howard en Pat Foltz (VS), Clive en Mary Beckenham (VK) en Jan en Mies Barendse (NL). Een van de sprekers is Don Wilkerson (VS), de broer van wijlen TC-oprichter David Wilkerson.

De conferentie is een midweek in Center Parcs met verblijf in bungalows. Het verblijf, maaltijden én het programma zijn bij de prijs inbegrepen, evenals bijvoorbeeld gebruik van het subtropisch zwemparadijs. Je doet er goed aan om zo snel mogelijk te registreren voor de accommodatie van je wens.

Meld je nu aan!
Je kunt je aanmelden via de (Engelse) website van Europa Teen Challenge. Ga hiervoor naar: www.teenchallenge.eu/conference. Ben je niet in de gelegenheid de volledige conferentie bij te wonen? Je kunt een of meerdere dagen als daggast komen. Ga hiervoor naar: www.teenchallenge.eu/daggast.

Vragen en meer informatie
Voor praktische vragen omtrent de conferentie kun je een (Nederlandse of Engelse) mail sturen naar conference@teenchallenge.eu. Voor de meest actuele informatie verwijzen we je naar de (Engelse) website van Europa Teen Challenge: www.teenchallenge.eu/conference.

Hopelijk tot ziens bij de conferentie in april!
01-02-2019