The Gate Vlaardingen gaat 2 november open!

The Gate Vlaardingen gaat 2 november open!

The Gate Vlaardingen gaat 2 november open! Na maandenlange voorbereiding is Jongerencentrum The Gate klaar om officieel de poorten open te gooien. Geleid door vrijwilligers van de Volle Evangelie Gemeente Vlaardingen (VEG) en in samenwerking met Teen Challenge Nederland, zullen de Vlaardingse en de Schiedamse jongeren iedere vrijdagavond welkom zijn in het pand van Antipesto aan de Galgkade. Alle reden dus voor een feestje.

Het lint zal worden doorgeknipt/de deuren gaan van het slot op vrijdag 2 november om 16.30 uur. Van dit eerste hoogtepunt kan er een half uur lang even bijgekomen worden onder het genot van een hapje, een drankje en de muzikale begeleiding van een bevlogen dj. Voor de jongeren zijn er verschillende activiteiten. Natuurlijk staat de pooltafel klaar en liggen er spelletjes op tafel. Voetballen kan virtueel, op tafelformaat en in de pannakooi.

Aansluitend zal om 17.00 uur het officiële gedeelte starten met korte toespraken van de locatieleider van The Gate Vlaardingen en de directeur van Teen Challenge Nederland.

Om de middag ontspannen af te sluiten, zal de dj zijn werkzaamheden hervatten, waarna de eerste échte Gate-avond eindelijk kan beginnen.

 
Kort samengevat:

- Opening Jongerencentrum The Gate Vlaardingen
- Galgkade 3, Vlaardingen
- Inloop 16.30 uur, Officiële gedeelte 17.00 – 18.00 uur


Over The Gate Vlaardingen

Jongerencentrum The Gate Vlaardingen is een plek voor jongeren van 12 tot 18 jaar (hoewel de maximum leeftijd geen harde grens is). Bij The Gate is er de mogelijkheid om gezellig met vrienden te zitten, een spelletje te spelen of gewoon even te ontspannen. Er is altijd leiding beschikbaar, zowel als garantie van veiligheid als voor de mogelijkheid van een luisterend oor en een goed gesprek als dat nodig is. 

The Gate is vanaf de opening elke vrijdag open, van 19.30 uur tot 22.00 uur. De openingstijden zullen in de toekomst worden uitgebreid, afhankelijk naar behoefte van de jongeren.
30-10-2018