Onze twitterpagina »
  • Ben je jongerenwerker met 'n missionair hart? Dan moet je deze conferentie cht niet missen! https://t.co/8msFUZDqoc https://t.co/qm0pCAZtra - 1022 days ago

Vrij met kerst

Twee miljoen Nederlanders zijn dit jaar niet vrij met Kerst doordat ze worstelen met levensbeheersende problemen, zoals verslavingen. Teen Challenge gelooft dat alleen Jezus mensen werkelijk vrij maakt. Dat is toch waar het om gaat met Kerst?

Vrij met kerst

De overheid trekt zich terug

Zoals u weet, biedt Teen Challenge christelijke hulpverlening, waaronder verslavingszorg. Het is bekend dat er de afgelopen jaren in Nederland fors is bezuinigd op de zorg. Geldstromen vanuit de overheid zijn flink verminderd en het kost steeds meer moeite om de vergoedingen voor de verleende zorg binnen te krijgen.

Dit jaar echter, werden veel indicaties überhaupt niet meer toegekend – cliënten zijn er ‘nog niet erg genoeg aan toe’ – en zonder indicatie geen vergoeding. Door dit alles ontvingen wij in 2014 financiën voor maar 40% van de opgenomen cliënten. Dit levert een financieel tekort op. Wij staan voor een uitdaging. Teen Challenge ziet kansen voor volgend jaar, en wij geloven in een machtige God die voorziet. Wat deze uitdaging ons doet beseffen is dat wij geen christelijke hulpverlening (professioneel én geestelijk) kunnen bieden zonder de steun van particulieren, bedrijven en de kerk.

Zonder elkaar zijn we kwetsbaar, met elkaar zijn we sterk!

Mensen zijn er 'nog niet erg genoeg aan toe'

Jasper is een van de mensen die geholpen is door Teen Challenge. Wij konden geen indicatie voor hem krijgen omdat zijn verslaving alléén voor de overheid geen reden genoeg was voor hulp. Wij erkenden de nood en hebben Jasper geholpen. Nu is Jasper niet alleen verslavingsvrij geworden op de ‘Spetse Hoeve’, maar is hij volledig geïntegreerd in de samenleving! Hij heeft een goede baan en heeft weer regelmatig contact met zijn dochtertje. Dit alles omdat hij bij Teen Challenge zijn leven aan Jezus gaf en God hem volledig heeft bevrijd. Dit is waar het om gaat bij Teen Challenge: Wij bieden professionele zorg binnen een omgeving waarin de Heilige Geest Zijn bevrijdende werk kan doen. Wat er anders van Jasper geworden was mag u zelf invullen.

Uw betrokkenheid: Geef om vrijheid!

Wij vragen u, uw kerk en uw netwerk om in gebed te overwegen om Teen Challenge financieel te ondersteunen zoat mensen zoals Tobiah en Jasper vrijheid kunnen vinden! 

Een aantal mogelijkheden zijn:

Door op de button (rechts) te klikken kunt u veilig online een gift overmaken via IDEAL. U kunt ook uw gift overmaken via  internetbankieren op IBAN: NL65 INGB 0001 8855 00 o.v.v. “Vrij met Kerst?!” Teen Challenge is een ANBI dus is een gift van particulieren en bedrijven belasting aftrekbaar

?Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw steun aan Teen Challenge, samen met u blijven wij veranderde levens zien!

24-12-2014