Onze twitterpagina »
  • Ben je jongerenwerker met 'n missionair hart? Dan moet je deze conferentie cht niet missen! https://t.co/8msFUZDqoc https://t.co/qm0pCAZtra - 1022 days ago

Girlz meidenactiviteit in Hippo groot succes

De eerste 'Girlz' meidenactiviteit van The Gate Hippolytushoef van dit seizoen was een groot succes. De lokale krant schreef er een mooi artikel over en publiceerde een aantal foto's van deze gezellige activiteit van The Gate in Hippolytushoef.

Girlz meidenactiviteit in Hippo groot succes

Ook dit nieuwe seizoen organiseert The Gate Hippolytushoef wekelijks leuke activiteiten voor meiden vanaf 10 jaar. Deze creatieve meidenmiddag heeft de toepasselijke naam 'Girlz' en is iedere woensdag van 15:00 tot 17:00 uur.


De eerste Girlz van dit seizoen had als titel 'Make Over'. De 40 (!) meiden die erop afkwamen konden o.a. hun haar laten doen, hun nagels laten lakken, genieten van een gezichtsmasker, en zich vervolgens in een heuse feestjurk hijsen. Als klap op de vuurpijl was er een fotograaf aanwezig die de 'modellen' na hun make-over prachtig op de foto zette. 


Volgende week is het thema van de Girlz middag 'Foto lijsten'. De meiden kunnen dan fotolijsten maken voor de foto's die op deze eerste middag zijn gemaakt. Het belooft weer een gezellige middag te worden in The Gate Hippolytushoef!


Het artikel (incl. foto's) van Wieringernieuws kun je hier lezen.
 

04-09-2014