Onze twitterpagina »
  • Ben je jongerenwerker met 'n missionair hart? Dan moet je deze conferentie cht niet missen! https://t.co/8msFUZDqoc https://t.co/qm0pCAZtra - 1022 days ago

The Gate Anna Paulowna is geopend!

Zondagmiddag 2 november heeft wethouder Theo Meskers The Gate Anna Paulowna officieel geopend! The Gate in Anna Paulowna heeft vanaf 7 november elke vrijdagavond inloop van 19:30 - 22:00 uur. Het is de wens om snel het aanbod uit te breiden en meer dagen open te zijn. Projectleider van The Gate Anna Paulowna is Nienke Maas.

The Gate Anna Paulowna is geopend!

Een grote groep bezoekers stond buiten op de stoep in een heerlijk herfstzonnetje te wachten op het officiële moment. Om 13:30 uur nam wethouder Theo Meskers van gemeente Hollands Kroon het woord en hield een korte toespraak. Hij bedankte de initiatiefnemers van The Gate voor het mooie werk en benadrukte de noodzaak van dit jongerencentrum. Na de mooie woorden knipte de wethouder het lint door en konden de nieuwsgierige bezoekers na het bewonderen van de prachtige buitengevel nu ook het jongerencentrum voor het eerst van binnen zien.


In The Gate was alles tot in de puntjes verzorgd. De bezoekers konden rondkijken in het jongerencentrum, vragen stellen en tegelijkertijd genieten van een heerlijk 'Gate' gebakje. Jongeren konden direct gamen, poolen, relaxen en zich thuis voelen in The Gate: hun plek.


The Gate in Anna Paulowna heeft vanaf 7 november elke vrijdagavond inloop van 19:30 - 22:00 uur. Het is de wens om snel het aanbod uit te breiden en meer dagen open te zijn. Projectleider van The Gate Anna Paulowna is Nienke Maas.

 

03-11-2014