Omgaan met verleiding in je leven

Dinsdag 7 maart 2023 start er om 19.30 uur weer een serie van vijf studieavonden bij Teen Challenge Nederland, Dreef 12 in Heerhugowaard. Dit keer zal het gaan over verleiding. Sommige christenen denken bij het woord ‘verleiding’ meteen aan problemen. ‘Ik kan het niet weerstaan, het overkomt me’, zeggen ze met een verslagen houding. Maar moeten christenen vrezen voor verleiding? En wat zijn verleidingen? Welke rol spelen behoeften en verlangens in je leven bij verleiding? Kun je weerstand bieden tegen verleiding? Ben jij de enige die te maken heeft met verleiding? Hoe kan je je behoeften op Gods manier vervullen? Wat moet je doen als je toegegeven hebt aan een verleiding? In deze cursus zullen we deze vragen beantwoorden.

Dit bericht is geplaatst op 22-02-2023
Omgaan met verleiding in je leven

De bovengenoemde vragen hebben geen eenvoudige antwoorden. Maar de Bijbel geeft ons wel advies over hoe we met verleiding kunnen omgaan. Ons belangrijkste doel voor deze cursus is een goed fundament leggen om met verleidingen om te gaan. Jezus geeft ons hier in het voorbeeld, wat we graag willen volgen.Reden genoeg voor Teen Challenge Nederland om hier aandacht aan te besteden. In de cursus “Verleiding" gaan we, gedurende vijf avonden, enthousiast aan de slag met het bovenstaande.
Spreekt dit je aan? Geef je dan op door te mailen naar:  info@teenchallenge.nl


Deze cursus vindt plaats op dinsdagavonden van 19:30 – 21:00. De data van de cursus zijn:
•    dinsdag 7 maart
•    dinsdag 14 maart
•    dinsdag 21 maart
•    dinsdag 28 maart
•    dinsdag 4 april

De kosten voor deze cursus bedragen € 12,50.  Dit is een vergoeding voor het cursusmateriaal, koffie/thee en gebruik ruimte. Mocht dit voor jou te hoog zijn, laat het ons dan even weten. We hebben namelijk een speciale regeling voor mensen met een kleine beurs omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. Aanmelden kan dus door een mailtje te sturen naar: info@teenchallenge.nl