Teen Challenge helpt Oekraïne

Teen Challenge is als internationale zorgorganisatie ook actief in Oekraïne met opvangcentra en inloophuizen voor mensen met levensbeheersende problemen. Als Teen Challenge Nederland ondersteunen wij de medewerkers in Oekraïne bij het opvangen van de vluchtelingen. Help je mee?

Dit bericht is geplaatst op 17-03-2022

De medewerkers van Teen Challenge in Oekraïne vertellen ons schrijnende verhalen over de situatie in hun land. Vanuit Teen Challenge Polen, Roemenië, Moldavië en Hongarije wordt ook hulp geboden. Diverse Teen Challenge centra zitten al overvol door de opvang van vluchtelingen.

Momenteel is er vooral behoefte aan voedsel, medicatie, water, onderdak en vervoer. Vanuit Europe Teen Challenge wordt hulp gemobiliseerd door omliggende landen. Als Teen Challenge Nederland doneren wij o.a. een vrachtwagen die ingezet zal worden voor humanitaire transporten. Ook ondersteunen we de hulpverlening in de getroffen regio financieel. 

Geef voor Oekraïne 

Wil jij ook helpen? Dat kan. Je kunt een gift overmaken naar (IBAN) NL65INGB0001885500 t.n.v. Stichting Teen Challenge Nederland o.v.v. Steunfonds Oekraïne. Dit kan ook eenvoudig via onze website.

Ja, ik wil geven